onsdag 25. april 2012

Himmelen fikk en engel

Hm.... Hvor skal jeg starte... Men vil så gjerne skrive det.. Sist uke, (og fortsatt) var veldig tung og trist! Kims gode kamerat Ross Mcmillan kjørte seg i hjel lørdag 14.april. De var alle guttene sammen til fotballoppstart en 1/2tbfør ulykken! Kim ble vekket om morgenen med den forferdelige nyhet.

Det er så trist og så vanskelig å forstå Hvorfor? Hele uken opp til var han her hjemme nesten vær dag og hjalp Kim med å bygge havedam og skur til en havetraktor vi egentlig skal kjøpe av hans far. Alt står fortsatt stille for det ble jo ikke ferdig. Ved Kim kvier seg til å gå i gang for savnet er så stort!

Mitt bud er der ute til alle spessielt unge, KJØR FORSIKTIG!! Plutselig en dag Går det galt for deg og ikke "naboen"! ...man er ikke klar til å dø nå! Ross ble kun 19 år, var i gang med en voksende karriere innenfor Vvs, med medaljer i DM i skills! ...og ikke minst enebarn.... Foreldre som nå har vanskeligt med å se hvordan i alle dager kommer enn videre!?
Kirken var fylt i begravelsen, og ikke et øye var tørt! Så vanskelig å stå tilbake som etterlatt med savnet og spørsmålet "hvorfor"?

Han var sånn en søt og flott gutt, en som jeg akkurat hadde blitt godt kjent med, en som Kim også var i gang med å bygge et meget sterkt vennskap til! Det er så vanskelig å akseptere at han er vekk for alltid!

Så vær så snill og kjør forsiktig og tenkt en ekstra gang!
...og ikke minst ALDRIG sett deg bak rattet ned alkohol i blodet!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar