tirsdag 13. mars 2012

Ny klappvogn

I går hadde vi først på dagen besøk av sundhedsplejersken, og Phillip er en gutt som allerede er 68cm, og veier hele 8,350gr, så han er nå er "sund" gutt. Hehe..
Phillip har jo med å vokne ca 2-3 ganger om natten og spiser masse der, mens om dagen små spiser han litt hele tiden. Det er nok også litt min feil, så det vi skal prøve på nå er liksom å få ham til å spise mer om dagen, og forhåpentlig snart vil sove litt mer igjennom om natten. Så det vi begynner med er at han nå kan få grøt to ganger om dagen (til lunch og middag), og isteden for småspisning med melk, heller gi han litt flaske med vann!. Forhåpentlig skal det også hjelpe til at han sover litt mer om dagen, for de siste par dager har han kun sovet en liten time her, og en liten time der.. og visst han endelig sover de 2-3t vokner han der i mellom og skal ha noe å drikke/spise, så det er spennende om det også vil hjelpe :)
Allerede i dag syntes jeg det har hjulpet litt da han fikk en stor god (var ikke meningen at jeg skulle lave så stor porsjon, men fikk for mye grøt i, men han spiste det hele!) porsjon grøt til lunch, og en ny lue, da det nok også har vært for varmt med "vinterluen", og nå har sovet godt 3t, men har voknet to ganger å fått litt vann, men sovnet fort igjen!

I går kjøpte vi også en ny klappvogn! Vi har prøvekjørt den i dag, og jeg elsker den! Det er en Brio Sing. Jeg hadde ellers forberedt en salgstale til Kim for å overtale ham til kjøpet, men han behøvde kun å se hvor lite den fyldte da den ble klappet sammen, da var han solgt!

photo edited for free at www.pizap.com

Grunnen til at vi også kjøpte den nettop nå var fordi den var på tilbud til halvpris i "Kære Børn" i Bramming!
Siste bilde der med "lift" vurdere jeg å kjøpe til den også, og kanskje selge den andre vi har, men eneste ulempen her, er at den ikke er så lang som den vognen vi har nå..

I dag var vi også i Mødregruppen, og det var som alltid hyggelig, og snakke med "likesinnede", få tips, råd og erfaringer :)


Er de ikke søde!? De er også meget imponert over Phillip som vender rundt fra rygg til mage :) ..også er de meget misunlig på Phillip og hans lange hår, for de to piger her har ingenting. hehhe..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar