onsdag 19. januar 2011

Spell Meida Aps. "Move & Learn"

Jeg er så heldig å få lov til å komme i praktik/lære hos Spell Meida Aps. Her er jeg fra d. 3.januar til tom. 28.april.
Min største oppgave i dette firma er å finne ut av om det er interesse for spillet "Move & Learn" i Norge og Sverige. Spillet er foreløpigt kun i Danmark, men er stadigt voksende. De har i fremtiden lyst å komme ut på hele det Skandinaviske marked, og så derfor muligheten i meg siden jeg er norsk, til å starte med å undersøke interessen i Norge, og Sverige. Og det syntes jeg jo er kjempe gøy, en stor og utrolig spennende oppgave.

Move & Learn

Her kommer litt informasjon om firmaet og hva de lager:
Move & Learn er et IT-bassert undervisningsprogram målrettet mot grunnskolens elever 1.-4.klasse. Programmet har til formål at lære eleverne at stave eller regne samtidig ved at eleverne bruger kroppen aktivt. Spillet er blant annet også meget god til barn med eksempelvis ADHD, dysleksi, ordblindhed og andre lære vansker.

Programmet koples opp på PC, TV ol hvor du via et web camera får et spejlbilde av eleven på skjermen. (Nintendo wii aktig) Eleven vil der stå under 8 baller som inneholder tall eller bokstaver. Under eleven er det et bilde eller regnestykke av det eleven blir bedt om å stave eller regne ut. Eleven skal så bevege kroppen/armer for å peke på den bokstaven eller tall han vil bruke.
Move & Learn inneholder oppgaver som passer til ca 1.-4.klasse, hvor de fritt kan innstilles etter brukerens behov.
Se gjerne dette lille filmsnuttet som er lavet av DR1s nyhetsrapotasje i Danmark om spillet Move & Learn. http://www.youtube.com/watch?v=rqvG5lNYaXM&feature=player_embedded

Spillet inneholder fagene i denne forbindelse nå Dansk, Engelsk og Mattematikk.
Her ser dere et bilde av hvordan det ser ut på en PC skjerm, Smart Board ol.
Spillet kan kjøpes av private også og ligger på omkring 349 dkk.

Syntes du spillet virker interessant? Er det noe du kan finne på å kjøpe til dine barn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar