søndag 6. februar 2011

New aquarium

Kim har solgt det andre store akvarium vi hadde, og kjøpt et nytt litt "finere" et, med stell/skap under, altså litt finere design liksom. Gleder meg til å få det helt opp, det pynter litt mer en det andre liksom. foreløpigt står skilpaddene nå inne på "Kontoret" mitt. Drømmen er jo at vi får lavd et utendørs havedam til sommeren som de skal ut i.



( her er en av skillpaddene vi har/hadde, denne døde desverre. Men nå har vi 4 stykker, som er litt større enn denne )

Her ser dere våres nye akvarium. Pys har allerede funnet plassen sin! Her sov han i et par timer. Hihi.


( Selve akvarie står litt skevt her, for Kim er i gang med å gjøre det rent, og sånn at alle vann restene kommer ned i hjørnet).

Noen spørsmål om fisk eller akvarie kan dere iallfall bare spør Kim, det er hans store interesse! Bare de 3 årene vi har vært sammen har jeg ikke tall på hvor mange akvarier og forskjellige fisk vi har hatt. hehe.. Eneste skillpaddene han ikke har lov til å selge eller kvitte seg med fra meg! :)

Charlotte

2 kommentarer:

  1. Likakje at du skifta blogg! Klare ikke å fylle med, når ej ikkje he dej på vennelista mi lenger:-( Kjempe fint akvarium da:-) Gleda mej til å sjå de endelige resultatet! Hatt ett lite ett sjøl engong, kjempe koselig:-) Hihi! Søte pusen:-D

    SvarSlett
  2. Hehe, ser den da :( Ej dela det som regel på facebook da :) Men den e litt mer åpen denne blogspot da, for da kan ej legge til alle forskjellig slags blogga, he lagt til din blant anna!:) meir muligheite også ;)

    Ja akvarie blir bra, skal nok legge ut bilde når vi e ferdige :)

    SvarSlett