lørdag 7. mai 2011

The going home day

Onsdag da vi skulle hjem sov vi litt lenge, har vært en fantastisk uke, men vi har jo vært aktiv hele uken. Kvelden i forveien hadde vi bestemt oss for å takke ja til tilbudet om å bli kjørt til flyplassen. Det var visst bra, for vi brukte mye av formiddagen på å prøve å pakke. Tror vi pakke opp og igjen tilsammen 4 ganger! Det var først når vi fikk en vakum pose av Rodney at vi fikk plass til det hele.


Hehe, det var ikke så mye gulvplass der inne mens vi var i gang..



Ja takk gud den kunne krympes en del!

Etter vi endelig hadde fått pakket det hele og stor enighet om at de ikke skal åpnes før vi kommer hjem! ( Krysser fingrer for glidelåsene holder. Hehe.. ) Tok Rodney oss med til en utrolig hyggelig cafe som lå ved elven Thames  i Shepperton. Utrolig flott sted, med noen fantastiske hytter/sommerhus nede ved eleven.


Bland andet dette sommerhuset som lå rett over eleven hvor vi satt og spiste.


Jeg bestilte med en klassisk engelsk rett nemlig Shepperton Pie, som egentlig består av kjøttdeig i brunsaus med potetmos over gratinert i ovenen, med grønnsaker litt, og fikk foresten en deilig suppe til forrett. Det var utrolig hyggelig og deilig mat, på en flott dag med super deilig vær. Tusen takk Rodney.

Etterpå dro vi hjem og slappet av i solen en liten time før vi bestemte oss for å kjøre mot flyplassen så vi kunne ta det stille og rolig.

Vel fremme fikk vi sakt farvel til Rodney og vi takker dem så utrolig mye for et utrolig fint, koselig og gjestfritt opphold!

På flyplassen veide vi baggagen våres for sikkerhetsskyld, hvor vi kunne ha 50 kg til sammen fordelt i 4 kofferter! Og vi klarte det, men 49, 5 kg! hehee.. godt jobba spør du meg! Vi satt oss ned og koste oss på en cafe før vi kikket innom butikkene på flyplassen og gikk mot flyet.

Turen hjem gikk kjempe fint, og Kim sto på flyplassen og tok oss i mot. Deilig å se han igjen også!

En halvtimes tid etter vi kom hjem kom Sigurd ( fra Norge ), vi lavde en kopp tee, og for sikkerhetsskyld gav vi gutta en øl vær før vi tørte og åpne koffertene. Hehe.. Dere skulle sett Kims øyne da han så alle skoene mine, og bamsen jeg hadde lavd til babyen. Hehe...

En fantastisk tur som jeg godt kan tenke meg å gjenta!

Charlotte


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar